Sukker – er det verdt pengene?

Sukker er en betegnelse på noe søtt, og du kan gjerne si at datingtjenesten Sukker også fremstår som en søt side. Det finnes mange ulike datingtjenester på nettet, og de alle fokuserer på dating, men på hver sine måter. Noen fokuserer på sex, noen på kjærlighet, noen på eldre mennesker, noen på utdannede mennesker, noen på utroskap og noen på uforpliktende moro.

Så hvilken type tjeneste skal man gå for da? Det finnes så utrolig mange å velge mellom. Det første steget er å bestemme seg for hva man ønsker ut av å date på nett. Når du har det klart for deg, velger du den tjenesten som fokuserer på det du ønsker. Slik er du sikret å møte noen med samme motivasjon for dating som det du har.

finne en partner på nett
De aller fleste ønsker noen å leve livet sammen med. I dagens digitale verden er det mange som søker lykken på nett.

Hva er Sukker?

Sukker er en av svært få norske selskaper som tilbyr datingtjenester på nett. Det finnes mange slike sider som fremstår som norske, men i virkeligheten eies de av utenlandske selskap og har egen side for norske brukere.

Sukker er eid og driftes av et selskap som heter Warm Systems AS, og selskapet er norsk. Sukker har også bestått i mange år, og er en av de eldste datingtjenestene i Norge. Tjenesten er dermed solid og bygd opp gjennom mange års erfaring. En sikkerhet for deg som ønsker å begi deg ut jaktmarkene på internett.

I tillegg følger selskapet norsk lov, og du kan dermed være sikker på at alt er fullt lovlig og sjansen for svindel er lik null. Andre datingtjenester med utenlandsk tilhørighet gjør det nærmest umulig å avslutte medlemskap og siden selskapene ikke er norske, kan det være vanskelig å få hjelp dersom man støter på problemer med betaling eller andre ting.

Sukker som i sukkersøtt?

Ved første øyekast på siden virker alt veldig sukkersøtt. Du blir møtt av hjerter, blomster og videoer av kyssende kjærestepar i romantiske omgivelser. Temaet er kjærlighet. Altså er dette ikke siden for uskyldig og uforpliktende moro. Det kan selvfølgelig hende at noen med slike motiver likevel oppretter profiler, men hovedfokus på Sukker er å finne kjærligheten. For mer enn en natt.

Hvem bruker Sukker?

Sukker ble etablert allerede i 2004, og gjennom årenes løp har svært mange profiler blitt opprettet. I dag finnes det omtrent 400 000 medlemmer på Sukker, og sjansen for å finne noen er dermed stor. Hver dag er det ca 20 000 medlemmer som er innom tjenesten. Det er litt flere menn som er medlemmer enn kvinner, så om du er kvinne kan du få en god del oppmerksomhet. Forhåpentligvis fra seriøse menn.

Ja, hvorfor velge Sukker? Sjekk promovideoen:

Hvordan fungerer Sukker?

For å registrere en profil på Sukker anbefaler de at du bruker din profil på enten Facebook eller gjør en manuell registrering. Fordelen ved å bruke Facebook er at du slipper å fylle inn all informasjon fra starten, det hentes fra Facebook.

Etter at du har registrert deg, skal du svare på ganske mange spørsmål. Formålet med spørsmålene er å finne ut litt om deg selv og hva du ønsker i en partner. Disse spørsmålene er bakgrunnen for matching systemet som tjenesten bruker. Systemet skal så finne ut hvilke medlemmer som du vil passe best sammen, og du får forslag på bakgrunn av dette.

Dette blir presentert gjennom et Match-Tre, hvor fargen på bladene i treet viser hvor godt eller dårlig du vil passe sammen med et annet medlem.

Ulike typer medlemskap

Det finnes flere typer medlemskap man kan velge hos Sukker, og den dyreste gir deg tilgang til alle funksjonene. Gratis medlemskap gir deg begrenset tilgang til å kontakte andre medlemmer og din egen profil blir også noe begrenset for andre medlemmer.

Det finnes to ulike betalte medlemskap; Premium VIP og Premium Super.

Funksjoner på Sukker

Sukker har ulike funksjoner og egenskaper som skal gjøre datingen både mer morsom og mer treffsikker. En av disse funksjonene er Match-treet. Selve treet gjør det enkelt å se hvem du kan passe godt sammen med, uten å måtte lese masse info. Gule og brune farger henviser til høst, og en dårligere match. Grønnere farger er et tegn på vår og positivitet og skal vise gode matcher.

Selve matchingen blir gjort gjennom et avansert system basert på hvilke svar medlemmene gir i testen som må svares på for å få opprettet profil. Disse spørsmålene tar mye hensyn til medlemmers tidligere erfaringer og syn på hva som får et forhold til å fungere og ikke.

Din relasjonsprofil tar også hensyn til hva du kan tenke deg å gjøre sammen med en kjæreste. Er koselige turer på kafe eller fjellturer noe du kan tenke deg? Matchingen gjøres så med bakgrunn i at like barn leker best. I tillegg svarer du på hvordan du ser for deg fremtiden. Det kan være vanskelig å få et godt forhold dersom du selv absolutt ikke vil ha barn en gang, mens partneren din ser på barn som en absolutt faktor for et lykkelig liv.

Du kan også sette absolutte krav som så vil utelukke enkelte medlemmer helt, slik at du slipper å bruke tid på noe som aldri vil kunne bli noe.

Gratis Chat

Svært få datingtjenester lar deg chatte eller skrive meldinger med andre medlemmer dersom du ikke betaler for medlemskap. Det kan du på Sukker. På Sukker har du nemlig muligheten til å chatte selv om du har gratis medlemskap.

Singelfester

Andre datingtjenester har heller ikke legendariske singelfester, men det har altså Sukker. Så langt har 40 000 medlemmer på disse singelfestene. Når festen starter blir du tatt bilde av, og bildet kobles opp mot din profil på Sukker. Deretter starter matchingen mot andre medlemmer som er ankommet, og kandidatene blir så sortert på appen til Sukker.

Sukker Events

På Sukker finner du også jevnlige events, som gjør datingen mer interessant og morsom. Slike events skjer som regel i Oslo, så selvfølgelig er det mest positivt for de som bor der. Det er happenings som treff på restauranter, kjærlighetsfester, jubileumstreff, blind dates, ølsmaking og andre spennende sammenkomster. Enda flere muligheter til å kunne treffe dine matcher på en mindre alvorlig måte enn en første date.

Noen mener stevnemøter i Norge fungerer slik: