Gratis Dating

Mange tenker med gru på alt som har med dating å gjøre. For det første er det et sjansespill: du kan ende opp flau og beklemt og absolutt ikke nærmere målet å finne kjærlighet. (Dersom det er målet bak datingen). I tillegg kan det være ganske dyrt. Romantisk restaurant? Det koster ofte minst like godt som det smaker.

For å finne en måte å kunne date litt rimeligere på, må vi først og fremst vite hvor langt i dating-prosessen man er.

Når man enda ikke har funnet noen å date

Dersom du enda ikke har funnet noen som er villig til å gå på date med deg, bør du kanskje revurdere hvor du leter. Kanskje leter du ikke i det hele tatt. Mange innbiller seg at ridderen på den hvite hesten plutselig en dag stopper utenfor døren og banker på. Ikke fullt så bokstavelig, men mange går i hvert fall rundt og tenker at: en dag så skjer det bare.

Noen er så heldige, at den rette bare helt tilfeldig plutselig en dag krysset deres vei, og snipp, snapp, snute….

Dessverre skal det ganske mye til for at du helt tilfeldig møter ditt livs kjærlighet. Lille Amor treffer ikke alltid med pilene sine. Han har også ganske mange mennesker å ta seg av. Sjansen er stor for at han aldri når frem til deg.

For å få en bedre sjanse, hjelper det dersom du selv gjør en innsats. Jo bedre innsats du gjør, desto større sjanse har du.

Hvor og hvordan finner man noen?

Tenk litt taktisk, du har kanskje lyst til å møte noen med litt felles interesser som deg? Da kan du starte med å spørre deg selv: hva er mine interesser? Kanskje liker du å gå i fjellet? Det er ikke dermed sagt at kvinnen i ditt liv snubler over deg på fjellstiene du vandrer. Men, det finnes ulike forum hvor mennesker med fjellturer ofte utveksler erfaringer og hjelp til hverandre.

Facebook kan være til stor hjelp. Det finnes garantert noen lokale grupper for fjellentusiaster i ditt område. Du skal ikke nødvendigvis fortelle disse gruppene at du ønsker å finne noen å date, men hvorfor ikke søke etter turvenner? Om det ikke klaffer med kjærlighet, så har du uansett vunnet noen å dele turopplevelser med. Og det koster ikke en eneste krone!

Kanskje du ikke er så glad i å gå på fjellet, men da har du nok andre hobbyer eller interesser. Uansett hva det er, så finnes det garantert grupper for likesinnede på facebook. Søk etter slike grupper og vær litt delaktig i diskusjonene. Om du kommer i snakk med noen som du synes er interessant, send en venneforespørsel. Helt gratis og med svært liten sjanse for at det blir pinlig. Det verste som kan skje er at forespørselen ikke blir godtatt. Det føles ubehagelig for en kort periode, men det blir fort glemt.

En fin video som gir noen gode tips:

Venners venner

De fleste har noen venner rundt omkring som har andre venner igjen. Spør noen venner du kjenner godt, om de kanskje kjenner noen som kunne passet sammen med deg. De trenger ikke sette opp en “Blind date” for dere. Det kan være nok at de inviterer begge to samtidig på et eller annet. Eller bare sørger for at dere møtes i enten et lystig lag eller på en tur.

Dersom dere finner tonen, kan de smykke seg med tittelen: Årets giftekniv. Dersom kjemien ikke stemmer, skjer det ingenting ubehagelig heller. Det var jo ingen date i ordets rette forstand, bare en sammenkomst for venner. Slik kan du date uten egentlig å date.

Internett og apper

En god mulighet for å finne noen å date, er ved å bruke internett. Det finnes mange date tjenester og apper. De aller fleste kan du også bruke gratis en stund, for å teste de ut. Som oftest får du begrensede muligheter, men dersom du liker tjenesten kan du betale for et fullt medlemskap eller profil etter hvert.

Vi har tidligere nevnt Facebook, og selv om Facebook ikke er en datingtjeneste, så er det ganske mange som har funnet kjærligheten der. Det er i hvert fall en stor sjanse for å finne noen å flørte med og kanskje få prøve en date med etter hvert. Det er mange ulike grupper for dating på facebook. Alt etter hvor du bor kan det rekke å søke på bynavn pluss dating så får du kanskje opp flere grupper i ditt lokalområde hvor dating er i fokus.

Selve daten

Så har man endelig funnet noen som vil bli med på date, men du har ikke masse krypto i bakhånd og kontoen er litt slunken. Hva gjør man da? Vel, man avlyser i hvert fall ikke daten! Dersom man er litt kreativ, er det ingen grenser for dater som kan gjennomføres uten å bruke særlig penger.

Piknik i det fri

Inviter til piknik i en park, hage eller rett og slett et vakkert og idyllisk sted. Ta med et pledd å sitte på, en termos med kaffe eller en flaske vin. Du trenger ikke trylle gastronomiske opplevelser opp av kurven. Det rekker med litt bær, frukt eller noe snacks.

På en date-piknik er det ikke maten som er i fokus, det er godt selskap, en god samtale og å bli kjent. Ta med deg en liten bluetooth høyttaler som fungerer sammen med mobilen din og sett stemningen med god musikk.

På gårdsbesøk

Dette forslaget krever at den du skal på date med ikke er redd for å bli skitten under neglene og at de ikke er allergiske eller redde for dyr. Om du inviterer på en gårdsdate sammen med noen som er glad i dyr, vil samtalen gjerne gå av seg selv helt naturlig. Dyr i nærheten kan være en fin avkobling og man trenger ikke bekymre seg for pinlig stillhet. Det er alltids en sau som breker i bakgrunnen. Om du er villig til å ta en sjanse, kan du invitere på et bad i elva etterpå. Daten koster ingenting, men den er garantert til å gi gode opplevelser og kansje minner dere kan mimre sammen om flere år senere.

Alt er lov – så lenge grenser respekteres og det er innenfor trygge og sikre rammer: