Victoria Milan – er det verdt pengene?

Dersom du har prøvd deg litt på ulike datingtjenester på nett, vet du kanskje at det finnes mange ulike tjenester med mange ulike målgrupper. Det er en fordel å sette seg litt inn i hvem som er målgruppen for en dating tjeneste før man oppretter en profil og starter jakten. Tenk deg at du er i 20-årene og ønsker et seriøst forhold med noen på samme alder. Da blir det ganske bortkastet dersom du oppretter en profil hos en dating tjeneste hvor de fleste brukerne er 50+, eller en tjeneste som retter seg mest mot de som bare ønsker en uskyldig flørt.

Hva er Victoria Milan?

Victoria Milan er en tjeneste som tilbyr muligheten for online dating. Som oftest ønsker de som prøver seg på online dating at det skal føre til ett eller flere møter i virkeligheten. Victoria Milan skiller seg ikke ut i den forstand. De har derimot en litt mindre målgruppe enn de fleste dating tjenestene, så her bør du vite hva du går til før du oppretter en profil.

utroskap uforpliktende dating
Noen ganger går ikke ekteskapet så godt, eller det er andre årsaker, som gjør det nødvendig å finne en uforpliktende partner på en utradisjonell måte.

Målgruppe og motivasjon for dating

Victoria Milan retter seg mot mennesker som er gifte eller samboende, og som ønsker seg en affære. Dette er altså ikke tjenesten for deg som er ute etter å finne den store kjærligheten og et seriøst forhold. Hvorfor noen mennesker har et ønske om å ha en affære vet bare de selv, men det finnes mange grunner til det. Som medlem hos Victoria Milan vil man ikke motta stygge blikk eller dømming fordi man ønsker en affære, fordi de andre medlemmene som regel er i samme situasjon.

Diskresjon og anonymitet

Når man ønsker en affære, vil diskresjon og anonymitet ofte være svært viktig. Victoria Milan en tjeneste hvor dette er mulig, da tjenesten er lagt opp med stor vekt på dette. Dette gjenspeiles i ulike funksjoner og egenskaper.

Muligheten til å redigere bilder

Innebygget i tjenesten ligger et verktøy for å redigere bilder. Dette er viktig for å kunne være anonym. Plutselig er vennen til partneren din inne og kikker, og kommer over bildet ditt. Det vil man helst unngå, og derfor finnes altså muligheten til å kunne skjule enten hele ansiktet eller deler av det. Dette gjøres enten ved at du gjør bildet uklart, legger en svart boks over eller setter på en forførende maske.

Anonymitet

Du kan ikke bruke ditt ekte navn på profilen din, ikke engang deler av det. Slik sikres full anonymitet for profilene til alle medlemmene.

Sosiale medier og sporbarhet

Det er ikke mulig å koble en profil til noen som helst form for sosiale medier. Dermed trenger du ikke bekymre deg for å klikke feil et sted, og plutselig kan alle se din facebook-profil. Eller enda verre: at plutselig linker facebook-profilen din til Victoria Milan.

Identiteten din kan heller ikke spores gjennom profilen din, da det ikke kreves noen personlige opplysninger for å opprette en profil. Du behøver heller ikke bekymre deg for at betalingene til tjenesten vil vises på banksiden eller utskriften din. Der vil det fremkomme andre navn for mottaker av betaling.

Automatisk utlogging og panikk knapp

Dersom du skulle være uheldig å forlate PC en pålogget på nettstedet, vil du automatisk bli utlogget etter en viss tid inaktivitet. I tillegg finnes også en funksjon som fungerer som en panikk knapp. Den kommer godt med dersom du plutselig skulle bli overrasket av noen du ikke vil skal se hvilken side du er på. Knappen er lett tilgjengelig på siden, og fører deg raskt over til en helt uskyldig nettside.

Chat Expire og kryptering

Du kan velge at dine chatter automatisk slettes etter en viss tid, eller med en gang du har lest de. Victoria Milan gir heller ikke din informasjon videre til tredjeparter, hverken profilen, meldingene eller dataene dine.

Utroskapseksperter

I stedet for et vanlig team med kundeservice agenter, har tjenesten et team av eksperter på utroskap. Disse hjelper medlemmene både under registreringen og dersom det skulle dukke opp noe uklart senere.

utroskapseksperter
Victoria Milan stiller med eksperter på utroskap, for å veilede deg i hva du bør tenke på, hva du vil oppnå osv.

Hvordan fungerer tjenesten?

For å komme igang med tjenesten må man først opprette en profil. Under registreringen må man verifisere at man er den man sier man er. Dette er for å unngå at det blir opprettet falske profiler. Verifiseringen foregår via mobil og epost.

I selve profilen legger man inn litt informasjon om seg selv. Det kan være ting som høyde, vekt, farge på øynene og legning. Du kan også legge inn om du har et hemmelig “kjærlighetsrede”, noe som kan være viktig dersom du skal møte noen som ikke kan møte deg på et offentlig sted.

Det kan også være lurt å få med hva slags type partner du er ute etter, og hva du ønsker ut av affæren. Noen er kanskje ute etter en langvarig affære, mens kanskje du bare vil ha et forførende treff eller to. Om du får med denne informasjonen, slipper du å havne i ubehageligheter fordi forventningene er annerledes hos den du møter. Du legger også inn i profilen hva slags interesser du har, og hva du tenner på. Sex vil ofte spille en viktig rolle i en affære, og da er det viktig at man tenner på hverandre.

Ulike medlemskap

Du har muligheten til å opprette en profil gratis, men det er begrenset hvor mye du får brukt den. Uansett får du sett hvordan tjenesten fungerer, så kan du deretter velge å kjøpe et medlemskap som gir deg tilgang til flere funksjoner.

Funksjoner i gratis profil

Med en gratis profil kan du laste opp bilde, bruke bilderedigeringsverktøyet, se andre sine profiler og enkle søk.

Funksjoner i en betalt profil

I tillegg til at du har de funksjonene som en gratis profil gir, får du også mange andre funksjoner. Du kan gjøre mer avanserte søk og lagre disse. I tillegg så har du muligheten til å både se og lese meldinger og starte chat med andre medlemmer. Du får også tilgang til flørtefunksjoner som å sende blunk eller gaver til de du synes er interessante.

App på mobilen

Victoria Milan tilbyr også medlemmene en app som kan lastes ned til mobilen, noe som kanskje er ekstra viktig for de som er ute etter en affære og ikke har muligheten til å chatte hjemme på PC.

En gjennomgang av Victoria Milan: