Slemflirt – er det verdt pengene?

Dating har aldri vært lettere og mer spennende enn hva det er nå takket være online datingtjenester som gir alle muligheten til å søke etter en flørt eller kjæreste. Når som helst og hvor som helst. Samtidig som det åpner opp muligheten for mange, får man også andre ting man bør tenke over når setter i gang å date på nett. Sikkerhet og kompatibilitet er noen av disse tingene. Det finnes svært mange datingtjenester, men det er ikke dermed sikkert at alle vil passe nettopp deg.

casual dating frihet
For noen passer det ikke med parforhold, og da er Slemflirt kanskje løsningen, fordi du kan finne andre likesinnede.

Motivasjonen bak nettdating

For å finne ut hvilken datingtjeneste som kan gi deg det du søker, må du tenke over om du ser etter et seriøst forhold eller ikke aller først. Så kan du gå gjennom de ulike tjenestene og se på andre faktorer som alder, yrke, livssituasjon og andre ting.

Hva er Slemflirt?

Det ligger i navnet hvilken type flørt det er snakk om på denne datingsiden. Slem flørt er ikke siden du tyr til dersom du er ute etter et seriøst forhold og en partner å dele resten av livet med. Fokuset hos Slemflirt ligger på det sensuelle og gjerne uforpliktende forholdet. Dersom du kjeder deg litt i livet, og trenger litt krydder er Slemflirt tjenesten for deg.

Generell info om Slemflirt

For å opprette profil på Slemflirt må man være minst 18 år. Du kan bruke tjenesten både fra PC, mobil og nettbrett. På deres egen side forklarer de at de er en sexplattform, og dermed har du utelukket de seriøse brukerne som er ute etter seriøse forhold for kjærlighet.

Tjenesten fungerer som de fleste datingtjenester gjennom at du vil motta forslag på passende medlemmer basert på hvilke innstillinger du setter i profilen din. Du kan likevel selv søke og bla gjennom alle profiler, uansett om de er foreslått for deg eller ikke.

En ting som er verdt å merke seg at mange profiler på Slemflirt er fiktive og det er ikke mulig å få til fysiske møter med disse. Disse profilene er markert med et hjerte, og de eksisterer kun for underholdningens del. Disse profilene kalles for moderatorer, og de er tilstede for å oppfordre til aktivitet fra medlemmene, gjerne aktivitet som vil koste penger i form av at de må oppgradere medlemskapet for å kunne svare på meldinger eller lignende.

Selskapet bak Slemflirt er internasjonalt og holder til i Nederland. Tjenesten ble etablert i 2017.

Viktig å tenke på om du vil begynne med casual dating:

Hvordan fungerer Slemflirt?

For å komme i gang må man opprette en profil. Å opprette en profil på Slemflirt er egentlig ganske kjapt i forhold til andre datingtjenester på nettet. Det eneste du må oppgi er kjønn, bosted, fødselsdato og hvilken aldersgruppe som er interessant for deg. Deretter fyller du inn din kontaktinformasjon og så kan du starte med flørtingen.

Etter at du har fått en profil, kan du se meldinger som andre medlemmer har sendt til deg. Du får dessverre ikke svart på meldingene uten at du kjøper det som kalles for polletter. Det er her de falske profilene kommer inn i bildet. Moderatorer sender meldinger som inviterer til at du skal svare, gjerne svært sensuelle eller inviterende meldinger. Mottakeren blir kanskje ivrig etter en frekk chat og kjøper dermed polletter for å kunne svare.

Pollettene fungerer som betalingsmiddel inne på Slemflirt, og for å sende 1 melding koster det deg 1 pollett.

Slemflirt i Norge

Slemflirt har ikke vært tilgjengelig i Norge veldig lenge, men blir stadig mer populær. Det kan tyde på at svært mange bare har behov for frekk og sexy kontakt over nett, og det å skulle møte noen i virkeligheten ikke har så stor betydning. Selvfølgelig kan man være heldig å møte på spennende mennesker med ekte profil som virkelig ønsker å møtes, men da bør man holde seg unna å svare profiler som hjerte på, da disse er falske.

Selv om en melding koster 1 pollett, så koster en pollett 17 kr. Du må minst kjøpe 3 poletter og det vil koste deg 51 kr. Hvis du kjøper flere polletter, blir prisen på hver pollett billigere og du kan få helt ned i 11 kr per melding.

Dersom du er ivrig i skrivingen kan det fort bli dyrt, dersom du ikke holder hodet kaldt. Når tekstene man mottar blir hete og heftige, kan det være fort gjort å glemme seg.

Likevel om man tenker fra et annet perspektiv, så blir det på en måte som interaktiv porno. Og da må man gjerne betale en smule penger for det.

Sikkerhet og sletting av konto

Sikkerhet er ivaretatt på flere måter hos Slemflirt. For det første er det ingen som kan se din profil eller dine bilder uten at de selv har opprettet en konto. Personvern ivaretas gjennom GDPR, som er en forordning fra Eu. Din informasjon deles ikke med tredjeparter, slik som selskapets personvernerklæring oppgir. Dersom du har spørsmål vedrørende sikkerhet, har Slemflirt en egen sikkerhetsansvarlig som kan kontaktes på e-post.

Mange tjenester for nettdating har gjort det vanskelig å få slette profilen sin. Det kan være mange steg en må gå gjennom, og hos noen slike tjenester virker det nesten umulig. Dette er ikke tilfellet på Slemflirt. Det er kun noen få klikk på tastaturet som skal til, så er du ute av Slemflirt. Ingen skade skjedd.

Hvem passer Slemflirt for?

Mye av kritikken mot Slemflirt kommer fra medlemmer som føler seg lurte av de falske profilene. Dette er medlemmer som trodde at de skulle finne noen de kunne ha noen hete treff sammen med. Siden moderatorene oppfordrer til å svare på meldinger, vil det bli dyrt dersom man tror at dette er ekte.

Oppfordringer er derfor at Slemflirt er en nettside kanskje mest for underholdning av seksuell karakter. Det koster å sende meldinger, og dersom man er ute etter å møte noen for litt hygge, bør man holde seg til å svare kun profiler som ikke er markert med hjerte, da disse er falske profiler.

Dersom man er ute etter moro over nettet, kan Slemflirt virkelig være stedet å gå til. Det er alltid noen som ønsker en frekk og sexy samtale tilstede.

Stevnemøte uten forpliktelser forklart: