Singles50 – er det verdt pengene?

Smaken er som oftest som baken, og det gjelder også når det kommer til livssituasjon og status. Noen elsker livet som singel: friheten til å gjøre hva man vil, når man vil. Andre igjen elsker å være i et forhold: noen å komme hjem til, en armkrok på kvelden, se en koselig film sammen eller bare det å være sammen. Når man tenker over det, er likevel de aller fleste av oss mennesker ute etter noen å dele livet med til syvende og sist. Forskjellen er at noen har det mer travelt enn andre. Se her hvordan du forbereder deg på Første Date.

singles50 casual dating
Mange foretrekker å date samtidig som de er single, mens andre vil finne en aprtner for livet.

Fordeler ved å være singel

De største fordelene med å være singel dreier seg som regel om frihet og mangel på forpliktelser. Får man lyst til å dra på tur med gutta, så er det ingen hjemme som hindrer en i det. Dersom man får tilbud om en jobb i en annen by, er det ingen hensyn å ta annet enn seg selv. Hvis den store drømmen er å kjøpe seg en yacht, så går det ikke økonomisk ut over noen andre enn seg selv. Man har rett og slett ingen andre enn seg selv å ta hensyn til. Lever man slik i mange år, kan det være vanskelig å plutselig ha noen andre i livet som man må ta hensyn til før man tar både små og store valg.

Det er fordeler med å være single også:

Fordeler ved å være i et parforhold

Som regel trenger man ikke bekymre seg for å føle seg ensom i et parforhold. I hvert fall dersom man er i et godt og harmonisk forhold. Man har noen å lage mat sammen med og dele koselige middager med. Man slipper å bekymre seg over problemer alene. Problemer føles ofte mindre dersom man deler de med noen man er glad i.

I noen tilfeller kan økonomien også være bedre når man er to. Når man har to inntekter. Man kan dele husleien, strømmen og forbruksutgiftene pluss andre regninger.

Slik får du et parforhold til å fungere (ifølge YouTube):

Hvordan finner man noen?

Når man er ung og har hele livet foran seg, er det mange steder man kan finne noen. Dersom man er under utdanning, er som regel skolen et sted hvor man møter mange mennesker. Det finnes mange historier om par som har funnet hverandre i skolegården.

Jobbplassen er også en mulighet for å møte noen som får hjertet til å banke fortere. Man behøver ikke være ung for å jobbe, men på arbeidsplasser hvor flesteparten av de ansatte er unge, er sjansen større for å møte andre som også er single.

I ung alder er man også gjerne mer rastløs og energisk. Det er ikke mange i tyveårene som sitter hjemme hver lørdagskveld alene og ser TV.

Men hva med de som er litt eldre? Løper de rundt på disko og leter etter noen å sjekke opp? Svært få av de over 50 er gjengangere på disko, så om du leter etter noen rundt samme alder er neppe det lokale diskoteket stedet du bør starte jakten.

Det finnes selvfølgelig dans og singeltreff, men det er ikke sikkert det skjer så ofte. Da finnes det heldigvis tjenester på nett som kan være til hjelp, og Singles50 er nettopp en slik tjeneste.

Hva er Singles50?

Singles50 er en eksklusiv dating tjeneste spesielt egnet for de som er fra 50 år og eldre. Andre dating tjenester kan være vanskelig å få suksess med, dersom man er litt over 50. Andelen brukere i samme alder som en selv kan være ganske liten, og da blir også sjansene for å finne noen mindre.

Singles50 oppleves også som en tjeneste for mer seriøs dating. Single mennesker over 50 er som regel lei av å springe rundt å date eller drive med one-night stands. Som regel er målet nå å finne noen å dele resten av livet med. Om man da forsøker seg på en tjeneste med yngre brukere, kan man ende opp med å bli skuffet.

en liten gjennomgang av flere datingsider for senior, inkludert Singles50:

Hvordan fungerer en datingtjeneste?

De fleste tjenesten for dating på nett fungerer slik at man først og fremst oppretter en profil på nettsiden. På profilen kan man forklare litt om seg selv, slik som alder, bosted, status og gjerne hva man leter etter. Her kan man fort forsøke å utelate brukere som ikke er ute etter det samme som en selv, slik at man slipper å kaste bort tid på noen det ikke kan bli seriøst med til slutt.

Etter at man har opprettet profilen kan man velge selv hvor aktiv man selv ønsker å være i letingen. Noen er mer innesluttede eller sjenerte, og velger å vente på at andre skal ta kontakt. Andre igjen er svært aktive og søker etter andre som virker interessante. Alt etter tjenesten så finnes det ulike måter å vise interesse på.

Registrere seg og opprette profil på Singles50

Når de fleste brukere er over 50, er det flott at selve registreringsprosessen på Singles50 ikke er veldig tidkrevende eller vanskelig. Man fyller først ut et skjema med litt informasjon om seg selv. Enkel og grei informasjon slik som navn, bosted og epost.

Etterpå svarer man på en del spørsmål som gjør det enklere for tjenesten å matche sammen personer med større sjanse for å passe sammen. Disse spørsmålene tar litt lengre tid å svare på. Det kan være ting som hva man liker å gjøre eller hva man ser etter i en partner.

Hvilke funksjoner kan man bruke på Singles50?

Etter at man har opprettet profil og svart på spørsmålene, vil nettsiden gi noen forslag til andre brukere som kan være interessante. Dersom man har en gratisversjon av tjenesten har man dessverre ingen mulighet til å kontakte andre brukere. Man får kun undersøkt hvordan siden fungerer.

For å få tilgang til funksjoner som gjør at man kan komme i kontakt med andre, må man derfor kjøpe et abonnement. Deretter er det bare å kaste seg ut i det, og sende meldinger og bilder med andre brukere. Da gjenstår det bare å krysse fingre og tær og håpe på at man finner den rette tonen med noen og kjemi oppstår.

En fin videosnutt med en sjekkliste over hva du kan være oppmerksom på: