Elitesingles

Elitesingles er en av mange nettsider som tilbyr tjenester for dating. Nettdating er en måte for alle å komme i kontakt med andre mennesker, som oftest med et ønske om at det kan utvikle seg til et forhold.

Vi mennesker er av natur ikke skapt for å gå gjennom livet alene, og det er mange grunner til at noen ønsker å prøve seg på nettdating. Det kan være at man bor langt unna tettsteder og det er lite potensielle single i umiddelbar nærhet. Noen ganger kan det også være at man ikke har muligheter til å dra ut å date selv om man bor midt i en storby. Dersom man er aleneforsørger har man ikke muligheter til springe rundt på dater i tide og utide.

Eldre mennesker kan også ha vanskelig for å komme seg ut og treffe andre i samme situasjon. Faktisk er det også noen som er så sjenerte at de ikke tør å ta kontakt med nye mennesker. Da kan det føles tryggere å kontakte noen på nett til å begynne med. Man kan bli kjent først uten å møtes, og etter hvert vil man bli tryggere på hverandre.

Hva er Elitesingles?

Selve navnet sier litt om hva Elitesingles er og hvem det passer for. Datingtjenesten har single mennesker som gjerne har litt høyere utdannelse som målgruppe. De fokuserer på single som er ute etter seriøse og langvarige forhold.

Elitesingles ble lansert i 2009 i Tyskland. Datingtjenesten er en av de største formidlere for partnere i Europa. Hos Elitesingles finner du over 14 millioner brukere fra 19 ulike land. I Norge har tjenesten omtrent 120 000 medlemmer, så vi kan trygt si at utvalget er større enn om du drar på den lokale puben i helga.

Matchmaking

Konseptet på Elitesingles skiller seg noe ut fra de fleste andre tjenestene for nettdating. Når man oppretter profil på Elitesingles må man gjennomføre en personlighetstest som tar omtrent 30 minutter.

Personlighetstesten er grunnlaget for et matematisk system som Elitesingles bruker for å bringe sammen mennesker som matcher. Medlemmene får noen få, spesielt utvalgte forslag til potensielle partnere basert på denne testen. Det er ingen tvang at man kun tar kontakt med disse, men Elitesingles gir her personlige forslag til hvert enkelt medlem. De har tatt hensyn til personlighetstesten for å gi matcher som har størst potensiale til å bli langvarige, seriøse forhold.

treff andre elite single
De som lykkes i et parforhold har som regel samme verdier, mål og syn på livet.

Hvem er medlemmene på Elitesingles?

Hoveddelen av medlemmene er i aldersgruppen 30 år og opp. Over 85 % av disse har en høyere universitetsutdannelse. 52 % av medlemmene er menn og 48  % er kvinner.

Elitesingles ønsker å være en tjeneste kun for de som er seriøse, og dette fokuseres det på. Slik kan du være sikrere på at de du får kontakt med også er ute etter noe seriøst og langvarig. Selvfølgelig er det ingen garanti, men det har man aldri noen steder.

Dersom du er seriøst på leting etter et langvarig forhold, er over 30 og gjerne har høyere utdannelse så er Elitesingles den riktige datingtjenesten på nett for deg. Sjansen for at du kan finne noen likesinnede som passer din livsstil og din personlighet skal være rimelig god.

Elitesingles medlemmer
Elitesingles er for de som er ute etter en etablert partner – hvor utdannelse og økonomisk frihet allerede er på plass.

Gratis medlemskap

Det kan lønne seg å teste ut en dating tjeneste gratis først. Slik kan du finne ut om dette passer for deg, og du får sjekket hvilke mennesker du kan få kontakt med. Dersom du liker tjenesten kan du senere gå for et betalt medlemskap som vil gi flere funksjoner og fordeler.

Med et gratis medlemskap hos Elitesingles får du først og fremst se resultatene av den personlighetstesten du må ta for å opprette profil. Du vil også motta partnerforslag fra Elitesingles basert på personlighetstesten. Du kan også laste opp bilder og du kan sende “smil” til andre medlemmer.

Det sier seg selv at med disse funksjonene får du ikke kommunisert veldig mye med andre medlemmer. Å sende “smil” frem og tilbake blir kjedelig i lengden. Men brukere får i hvert fall en følelse av hvordan nettjenesten fungerer og kan så velge om de ønsker å oppgradere medlemskapet.

Premiummedlemskap

Et premium medlemskap koster penger, og du får tilgang til alle funksjonene hos datingtjenesten. Dersom du seriøst ønsker å finne noen hos Elitesingles blir du nesten nødt til å kjøpe medlemskap for å kunne skrive med andre medlemmer.

Dersom du kjøper medlemskap for lengre tid, vil det lønnsmessig om du tenker å være medlem en stund framover. Alt etter om du kjøper medlemskap for ett år eller for en måned i slengen, varierer prisen fra 329 kr pr måned til 749  kr pr måned.

Ekstra funksjoner i et Premium medlemskap

Selv om du får svarene fra personlighetstesten også med gratis medlemskap, får du mer detaljerte svar dersom du har premium. Du som medlem vil også bli foreslått for andre medlemmer oftere enn om du har gratis profil. Du kan se hvem som har vært og sjekket ut din profil og du kan kommentere på andre medlemmers bilder og profiler.

Den aller viktigste funksjonen er at du kan sende og motta ubegrenset med meldinger, slik kan du virkelig bli kjent med dine matcher. Du vil også få fra Elitesingles opptil 20 nye forslag til partnere hver dag. Alle disse funksjonene vil du også få tilgang til når du bruker appen på mobilen.

Fordeler ved å benytte Elitesingles

Hos Elitesingles får man den fordelen at det er lettere å komme i kontakt med noen som er mer like og som passer inn i livssituasjonen. Datingtjenesten fokuserer på seriøsitet blant brukerne, og vi kan dermed anta at de fleste medlemmene der er ute etter seriøse forhold.

I tillegg bruker man personlighetstest for å matche sammen medlemmer. Dette kan i noen tilfeller passe godt, men kun dersom man er 100 % ærlig når man gjennomfører testen. Selv om du er helt ærlig, kan du ikke vite med sikkerhet om de du får opp som forslag har vært ærlig når de svarte på testen. Likevel er testen en smart og morsom del av Elitesingles som ikke de andre datingtjeneste har, og hvem vet? Kanskje blir det full klaff.

En liten gjennomgang av Elitesingles: