C-date Alt du behøver å vite

De aller fleste mennesker, både kvinner og menn har som mål å finne en partner før eller senere i livet. Noen ganger er det et ønske om godt selskap og litt flørt kanskje for en kortere periode. I enkelte tilfeller er det bare trangen til å dele en natt med noen. Og før eller senere får de aller fleste lyst til å finne en å dele resten av livet med. Både gjennom oppturer og nedturer.

Slik verden har blitt i dag, er det svært mange mennesker som er ensomme. Og en ensom tilværelse er ikke optimal for mennesker. Når vi får en god nyhet, så er den første innskytelsen å dele den gode nyheten med noen, dele gleden vi føler. Når noe trist skjer, så kan trøst fra noen gjøre sorger lettere å bære. Deler du glede, så blir gleden større. Når vi deler sorg, så blir sorgen mindre vond. Alt tyder på at vi har godt av være sammen med noen vi er glade i.

cdate atevnemøte
Finn din partner på C-date eller andre datingplattformer.

Det er dessverre ikke alltid like enkelt å finne denne “noen” som vi vil dele gleder og sorger med. Det kan være mange grunner til det. Det kan være at vi ikke bor sentralt, og antall potensielle partnere i nærheten er svært liten. Jobb, stress og plikter gir oss mindre tid og energi, og etter arbeidsdagen er over er det bare sofaen som lokker. Selv om vi må slappe av der alene. Pandemi og andre hendelser gjør oss isolert, og det finnes ingen mulighet til å dra ut i verden i jakten på kjærligheten.

Heldigvis har teknologi og data gitt oss muligheter vi ellers kunne sett langt etter. Uansett om du bor der ingen skulle tro at noen kunne bo, eller om kommunen du bor i har stengt helt ned, så har vi alltids internett. Og der finnes møteplasser for å treffe noen, om enn på en noe annen måte enn i det virkelige livet der ute.

Hva er C-date?

Det finnes svært mange tjenester for nett-dating i dag. Hovedpoenget med de alle er å hjelpe mennesker til å flørte, få kontakt med nye potensielle partnere og kanskje etter hvert møte noen. De ulike tjenestene har gjerne ulike målgrupper. Noen er mest beregnet for en viss aldersgruppe, andre igjen satser på mennesker i samme livssituasjon. Dette kan være aleneforeldre eller kanskje enker og enkemenn. Det finnes også tjenester som sikter på mennesker med høy utdannelse eller jobb i visse bransjer.

C-date fokuserer ikke på en bestemt aldersgruppe eller livssituasjon. C-date står for Compatible (tidligere Casual) dating. En god del av brukerne er der for å finne forhold av den litt mer kortvarige typen.

Anonymt og diskret

Å bruke C-dating er anonymt og diskret. Du behøver altså ikke være bekymret for at den sladderaktige naboen finner profilen din og saumfarer hva du har skrevet, for deretter å dele dette med hele nabolaget. Her kan du opprette en profil og skrive nøyaktig hva du tenker om deg selv og hva du leter etter. Uten fare for ettervirkninger.

Profilinnhold på C-date

De ulike tjenestene for nettdating har ulik oppbygging av profiler. På C-date kan du velge hvilket område du skal søke i.

Ellers er profilinnholdet på C-date veldig enkelt. Man oppgir de alder, seksuell legning, sivilstatus, utdannelse og yrke. I tillegg forteller man også litt om utseende i profilen, slik som høyde, figur, øyenfarge, hårfarge og hårlengde.

Oppsettet på nettsiden til C-date er enkelt og brukervennlig. Det er ikke mye hokus pokus. Dette igjen viser også at hensikten bak tjenesten er at dette skal være grei, diskret og morsom flørt for brukerne.

c-date profil
Gjør deg flidmedprofilen – da dette kan gjøre hele forskjellen.

Hele tjenesten til C-date og hvordan nettsiden er laget viser at målgruppen i hovedsak er de som er ute etter en litt mer uskyldig flørt. Dersom uforpliktende forhold er målet, gjør det saken enklere dersom partneren også ser forholdet på samme måten. Og på C-date er sannsynligheten større for at du finner noen med samme ønske.

Vi har alle hørt om historier hvor to mennesker møtes for flørt. Den ene drømmer egentlig om kirkebryllup og barn, den andre ser for seg mest uforpliktende sengekos etter en heftig seanse med flørting på byen. Alt er fint og flott den første kvelden, og kanskje et par kvelder til. Deretter tårner det seg opp med problemer, og det hele fører som regel til frustrasjon og irritasjon hos den ene, mens den andre sitter igjen med sinne, knuste drømmer og et knust hjerte.

Nettopp slike situasjoner vil man helst unngå, og C-date tilbyr muligheten til dette. Det finnes ingen tester man skal ta, for å bli matchet med noen som vil være egnede livspartnere. Når man er ute etter uforpliktende moro er ikke slike tester nødvendige. Å chatte litt sammen, finne litt ut av hvordan den andre er og hva de ser for seg er nok til å vite om dette kan bli en bra date eller ikke. Enkelt og greit.

Gratis medlemskap

Før man kaster seg ut i dyre medlemsskap på datingtjenester, bør man sjekke ut gratisversjoner først. Det er dumt å kaste bort masse kroner på en tjeneste man ikke blir komfortabel med å bruke. Datingnettsider har ulik oppbygging, og ulike måter man kan komme i kontakt med andre brukere på. Den eneste måten å finne ut hvordan hele tjenesten fungerer er å teste gratisversjonen først.

C-date tilbyr både en gratisversjon og en betalt premiumversjon. I tillegg kjører de ofte kampanjer hvor det er billigere eller gratis i visse perioder. Slike kampanjer fører ofte til at medlemskapet fortsetter automatisk etter gratisperioden er over, så her må man være obs.

De aller fleste datingtjenester på nett tilbyr svært begrensede gratisversjoner. Brukerne kan ikke kommunisere fritt, sende meldinger fritt eller chatte fritt. Som regel bare noen få ganger etter man har åpnet et abonnement på en gratisversjon. Deretter blir det ikke mulig å kontakte andre medlemmer. Dette skal selvfølgelig sørge for at brukerne etter hvert oppretter et premium abonnement. Uansett får man sett hvordan tjenesten fungerer gjennom gratisversjonen, så det er alltid å anbefale å teste ut den først.

Mange nordmenn velger C-date: