Be2 Datingside – alt du trenger å vite

Når man bor i et land som Norge, er det ikke alltid like enkelt å finne den rette partnere å dele livet med. Som navnet tilsier, så vil Be2 hjelpe mennesker til å kunne være 2 sammen. Norge er et vakkert land, men vi bor ofte veldig spredt og det kan gjøre det vanskelig for så mange å finne noen. Så er det heller ikke alltid slik at vi bare ønsker å finne “noen”. Vi vil jo helst at denne “noen” skal være den rette. Noen vi kan ha det fint sammen med. Noen som gjør dagene bedre. Noen som gjør tunge stunder lettere, og gode stunder enda bedre.

Mange i Norge bor i bygder med få naboer, og langt til nærmeste sentrum eller by. Da er både utvalget mindre, og mulighetene til dating begrenser seg deretter.

Online tjenester for dating

Teknologi er kommet for å bli, og for de som er på leting etter noen å date er det en god ting. Man kan flørte og komme i kontakt med nye mennesker via tjenester for dating. Noen av disse tjenestene tilbyr også apper til mobilen som man kan benytte. Dermed er man ikke avhengig av å sitte hjemme foran en PC for å kunne bruke tjenesten. Hvorfor ikke benytte sjansen til å flørte litt når man sitter på toget eller på et venterom og tiden føles lang?

be2 video dating app
Be2 tilbyr videosamtaler via nettsiden eller appen.

Hva er Be2?

Be2 er en online datingtjeneste som ikke tar spesielt sikte på en spesiell målgruppe. Tjenesten er en av de mest kjente i Norge, og derfor finnes det et stort antall brukere. Dette gir både fordeler og ulemper. Fordeler fordi med et større antall brukere, er sjansen større for at det finnes noen blant de som man passer godt sammen med. Ulemper fordi det kan være en del useriøse brukere, eller det er mange som kanskje ikke har samme interesser eller er ute etter det samme som deg.

Be2 går litt lengre enn å bare kalle seg en nettdating tjeneste. De er en tjeneste for matchmaking. Dette tilsier at de har funksjoner for å kunne matche mennesker som har større sjanse for å passe sammen.

Be2 benytter personlighetsvurdering

For å matche sammen personer som vil passe sammen, bruker tjenesten det de kaller for en personlighetsvurdering. Denne vurderingen består av en test som er obligatorisk å ta for å kunne benytte tjenesten. Testen inneholder spørsmål som angår ulike deler av et parforhold og hva man ønsker av en partner. Disse spørsmålene skal da føre til at tjenesten kan se hvem du kan passe best sammen med av de andre brukerne.

Man vil kun få forslag på brukere som ifølge testen vil være en god match til en selv. Slik skal man slippe å bruke tid og energi på brukere som ifølge testen har gitt svar som ikke samsvarer med egne svar i testen.

Denne matchmaking funksjonen overtar på denne måten hele søkeprosessen din. Du kan konsentrere deg om å komme i kontakt med de du får opp som forslag.

En tjeneste for seriøse forhold eller flørt?

Be2 selv forklarer på sin side at de er en tjeneste spesielt beregnet på de som er ute etter seriøse forhold. Da vil de fleste som er kun ute etter en flørt ikke benytte tjenesten, og man slipper å bli skuffet over å få forventninger som svinner ut i ingenting. Selvfølgelig er man ikke garantert at alle brukerne er ute etter seriøse forhold, men det blir en mindre attraktiv tjeneste for de som er useriøse.

Gratisversjon

De fleste tjenester for dating på nett tilbyr både gratisversjoner og betalte versjoner. De betalte versjoner gir brukeren tilgang til flere funksjoner. Hos Be2 kan man helt gratis opprette en profil og fullføre personlighetsvurderingen. Du vil også få anbefalinger på hvem som kan være gode partnere for deg. Men der stopper det altså, og ønsker du noe mer ut av tjenesten må du altså betale.

Profil og funksjoner

En profil på Be2 kan inneholde både bilder og informasjon om de ulike brukerne. Her kan man også skrive en melding på opptil 200 ord hvor man kan skrive fritt. Noen skriver om seg selv, andre ønsker kanskje heller om hvordan drømmepartneren er eller hva de ønsker seg i livet framover.

Når man bruker tjenesten kan man gå gjennom de ulike forslagene man har fått basert på matchmakingen, og deretter plukke ut noen som man ønsker kontakt med. Da kan man velge å gå inn på profilen til vedkommende og finne ut mer. Dersom informasjonen virker lovende, kan man så sende en melding for å starte en samtale.

Videosamtaler

Be2 tilbyr brukerne sine muligheten til å kunne se hverandre i øynene og snakke sammen (som er viktig), før et eventuelt møte. Dette kan være veldig nyttig, da man da kan se om man kanskje snakker godt sammen. Noen ganger snakker man fint sammen skriftlig, men så fort man skal ha en ordentlig samtale har man plutselig ingenting å snakke om. En videosamtale kan også fjerne den verste nervøsiteten før det aller første møtet, siden man allerede har snakket sammen.

Videosamtalene er helt frivillige og man velger selv hvem man eventuelt ønsker en videosamtale med. Samtalene er også beskyttet gjennom kryptering, slik at man er helt trygg og anonym. Selvfølgelig avhenger anonymiteten av hvor mye man forteller om seg selv.

Ulike betalte medlemskap

Man har flere valgmuligheter når man skal opprette profil hos Be2. De skiller seg fra hverandre basert på pris og varighet på medlemskapet. Jo lengre man vil være medlem, jo billigere blir det per måned. Man kan velge mellom 3, 6 og 12 måneders medlemskap. Selvfølgelig kan man ikke vite om man kanskje finner den rette etter bare 1 måned, men dette er en vurdering man får ta selv. Det kan også hende at man må prøve noen ganger, før det blir full klaff. Da vil det selvsagt bli dyrere om man må fornye medlemskapet enn om man valgte 12 måneder fra start.

Flere medlemmer, flere muligheter

Totalt sett har Be2 over 20 millioner medlemmer, og dersom dette stemmer skal man være uheldig om man ikke finner en god match blant alle disse.