Academic Singles

Det er blitt mer og mer populært å lete etter en partner gjennom en av de mange datingtjenestene som man i dag kan finne på nettet. Disse tjenestene har det gjort kjærlighetsjakten enklere og kanskje også mer spennende for svært mange.

Det er mange grunner til at dating kan være vanskelig. Mange av oss har ikke tid til å dra på steder hvor man kan flørte og bli kjent med nye mennesker. Noen av oss bor langt vekk fra byer, og da er det rett og slett utvalg og mulighet det kommer an på. Ikke alle er så heldig å forelske seg i nabojenta eller den sjarmerende gutten i klassen.

Dating på nett har gjort verden mindre. Det er enklere å få kontakt med nye og spennende mennesker. Man får tilgang på profiler til andre som leter en partner og man kan sitte hjemme i sin egen stue og bli kjent. Man behøver ikke pynte seg og forberede seg. Det er bare å sette seg ned, søke etter potensielle partnere og så ta kontakt. I starten forsøker man bli kjent gjennom chatter eller meldinger, og hvis den man snakker med virker interessant kan man gå videre.

Hva skiller Academic Singles fra andre tjenester for dating?

finne riktig partner
Er du ute etter et varig forhold kan utdanning være en viktig faktor.

Et problem man kan komme ut for når man bruker datingtjenester på nett, er at utvalget faktisk blir for stort. Det er for mange profiler, og det blir vanskelig å skille ut hvem som kan være en god match. Derfor har mange slike tjenester gått inn for å tiltrekke seg spesielle målgrupper, slik at de som er medlemmer kan møte noen med samme interesser, samme alder eller kanskje noen i samme livssituasjon.

Academic Singles i Norge har satset på medlemmer som har en viss grad av utdanning, derav kommer navnet Academic Singles. “Like mennesker leker best” er det et uttrykk som heter, og utviklerne bak Academic Singles er enige i det. Mennesker som har brukt mange år til utdannelse har ofte opplevd mye av det samme; lange kvelder med oppgaver og lesing, studentsamfunn og studentliv. De vil ofte være ambisiøse, og da kan det passe med en partner som tenker litt likt og forstår at karriere er viktig.

Det som er viktig med å samle sammen en slik målgruppe, er at medlemmene som oftest er svært karriereorienterte. Å finne en partner med samme oppfatning av hva som er viktig i livet vil ha stor betydning for partnerskapet framover. Når man har ulik oppfatning av hva som er viktig, kan man ende opp med å dra i hver sin retning, og ingen får oppfylt forventningene om hva som er et lykkelig liv.

Hvem og hva er Academic Singles?

Academic Singles er del av et internasjonalt selskap som har hovedkontor plassert i Luxembourg. De står bak mange ulike datingtjenester på nett, slik som blant andre Singles50, Be2 og C-date. Driverne bak tjenesten er dermed godt kjent og har god erfaring med denne type tjeneste.

Academic Singles er spesielt rettet mot eliten og høyt utdannede mennesker. Aldersgruppen er fra 30 og oppover, men det er ikke noe krav. Hovedandelen av medlemmer er likevel single over 30 år. Det er logisk, da det ofte tar noen år å gjennomføre høyere utdannelser. Samtidig kan man si at målgruppen også består av mennesker med en rimelig høy inntekt. Årevis med utdannelse vil gjerne føre til yrker med høyere lønn.

Hvem er medlemmene på Academic Singles?

I dag finnes det nesten 200 000 medlemmer i norske Academic Singles. Fordelingen mellom kvinner og menn er nokså lik, noe som er positivt. Gjennomsnittsalderen for begge kjønn er på 36 og oppover, men brukere helt ned til 18 har mulighet til å registrere seg.

Academic Singles markedsfører seg også mot de som ser etter et seriøst forhold. Det er selvfølgelig ingen garanti for at alle medlemmene ser etter langvarige forhold, men hovedgruppen vil nok ha dette som motivasjon. Det finnes andre datingtjenester som fokuserer mer på flørt og kortvarige forhold eller treff. De som har dette som mål, har større sjanse for å lykkes om de benytter disse tjenestene.

Dersom du har fullført eller er i ferd med å fullføre en høyere utdanning, du er rundt 30 år eller mer og du ser etter en partner for et seriøst forhold, så er Academic Singles tjenesten for deg. Her har du størst sjanse for å finne noen som matcher deg godt. Mest sannsynlig vil du finne en partner med ganske like verdier og som vil forstå dine ønsker og valg vedrørende karriere og livet fremover.

Gratis medlemskap

Hvis du skal ha fullt utbytte av medlemskap hos en datingtjeneste bør du velge et betalt premium medlemskap. Likevel er det noen av disse tjenestene som tilbyr gratis oppretting av profil og noen funksjoner som kan benyttes uten å betale. Dette er en fin måte å teste ut en datingtjeneste på før man går til det skrittet å betale for bruk.

Gjennom en liten periode med gratis medlemskap kan du se hvordan tjenesten fungerer, hvilke profiler som er der og hvordan man kan komme i kontakt med hverandre. Om du synes det fungerer greit, kan du så kjøpe et premium medlemskap.

Når du benytter et gratis medlemskap får du tilgang til å opprette profil, ta en personlighetstest, se svaret på testen og du mottar forslag til partnere som kan være en god match basert på testen. Du får dessverre ingen mulighet til å kontakte potensielle partnere, derfor vil du ikke kunne avtale møter med noen uten å betale for medlemskap.

Premium medlemskap

Et premium medlemskap vil gi deg tilgang til alle funksjoner som tjenesten tilbyr. Forskjellen på de ulike medlemskapene går på hvor lenge du vil binde deg til medlemskap. Dersom du binder deg for lengre tid, vil prisen per måned reduseres.

Hvorfor du bør prøve Academic Singles

Academic Singles er en seriøs datingtjeneste for de som ser etter seriøse forhold. Selv om de ikke har høyest antall medlemmer er sjansen likevel større for å finne en passende match. Spesielt om du faller inn i målgruppen høyt utdannet og ca 30 år+.